Özet ve Tam Metin Gönderimi

ÖZET GÖNDERİMİ


Konferansımıza özet göndererek başvurmanız gerekmektedir. Özetler tek paragraf olarak yazılmalı ve 250-400 kelime arasında olmalıdır. Özetlerinizi en geç 15 Kasım 2024 tarihine kadar Word (.docx) formatında gönderilmelidir.

Özet bildiri şablonu için TIKLAYINIZ

TAM METİN GÖNDERİMİ


Özet bildileri kabul edilen katılımcıların tam metin bildirilerini 15 Aralık 2024 tarihine kadar Word (.docx) formatında göndermesi gerekmektedir. Tam metinler en az 5 sayfa olmalıdır. Üst sınır 15 sayfadır.

Tam metin bildiri şablonu için TIKLAYINIZ.

Özet veya tam metin bildirilerinizi yüklemek için TIKLAYINIZ.

NOT

  • Konferansımıza gönderilen bildiriler çift kör hakem yöntemiyle değerlendirilecek ve hakemlerce kabul edilen bildiriler programa alınacaktır.
  • Konferans sonrası ISBN’li bildiri özet ve tam metin kitapları yayınlanacaktır. Sadece sunumu yapılan bildiriler için katılım sertifikası verilecek ve bildiri kitabında basılacaktır.
  • Tam metin bildirilerinden bilim kurulu tarafından seçilenler, Üniversitemiz dergisi “The International Journal of New Findings in Engineering, Science and Technology (IJONFEST)” yayınları arasında yayınlanabilecektir. (https://ijonfest.gedik.edu.tr/) Bildirilerinin dergimizde yer almasını isteyen katılımcılardan dergi formatına uygun olarak ve İngilizce dilinde ayrıca tam metin istenecektir. Bildirilerinin dergide yer almasını istemeyen katılımcıların çalışmaları tam metin bildiri kitapçığında basılacaktır.
  • Konferansımızda disiplin ve konu esaslı oturumlar düzenlenecektir.