Katılım ve Kayıt

KATILIM VE KAYIT

Konferansımıza özet göndererek başvuru yapılması gerekmektedir. Yapılan hakem değerlendirmesi sonrası özetinizin kabul edilmesi halinde tarafınıza bir kabul mektubu gönderilecektir. Kabul belgenizi aldıktan sonra tam metninizi gönderebilirsiniz.

KATILIM ŞEKLİ

Yüz yüze oturumlar 9 Ocak 2025 tarihinde İstanbul Gedik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu’nda düzenlenecektir.

Çevrimiçi sunumlar 10 Ocak 2025 tarihinde sanal toplantı platformları üzerinde gerçekleştirilecektir​.

KATILIM ÜCRETİ VE KAYIT

Öğrenciler için çevrimiçi ve yüz yüze katılım ücreti (iki bildiriye kadar): 500 TL

Öğrenci olmayan katılımcılar için çevrimiçi ve yüz yüze katılım ücreti (iki bildiriye kadar): 750 TL

Bildirisiz katılımcılar için konferans ücretsizdir.

Konferans katılım ücretini ödemek ve kayıt yaptırmak için TIKLAYINIZ.

Ödemeyi bildirisi kabul olan katılımcıların yapması gerekmektedir. Ödemesi yapılmayan bildiriler konferansta sunulamayacaktır.

İADE POLİTİKASI

30 Aralık 2024 tarihinden sonraki iptal taleplerinde ya da herhangi bir katılmama durumunda iade yapılamamaktadır.

KATILIM PAYI NELERİ KAPSAR?

Konferans ücretine sadece “Konferans Kitabı”, “Katılım Belgesi (pdf)” ve ara ikramlar (yüz yüze oturumlar için) dahildir.